Sivut

torstai 1. elokuuta 2013

Haastan itseni!

Hui!

Tamskin tokovalkkuryhmän karsintakoe kaudelle 2013-14 pidetään kolmen viikon päästä perjantaina! Eikä me olla Fredden kanssa yhtään valmiita!!!

Mutta otan tämän haasteena. Nyt on 3 viikkoa aikaa katsoa, mitä olen saanut pienelle opetettua ja mitä saan noista osasista kasattua kokoon! Jännää!

Tänään aloitimme treenaamalla tallilla Rantasen Sannan kanssa. Huh! Ihan on homma atomeissa, mutta treeneissä oli kyllä paljon hyvääkin. Leikki, häkkileikit, seuruu ja paikkamakuu menivät ihan tosi kivasti ja sain koiran frustraatiotasonkin pidettyä aisoissa ihan muutamaa haukahdusta ja epäselvässä sivulletulossa tapahtunutta pientä vetäytymistä lukuunottamatta. Yritin keskittyä korjauksissa siihen, että saatan koiran parempaan mielentilaan virheen jälkeen ja tämä näytti toimivan. :)

Suurimmat haasteet lienevät tällä hetkellä koemaisen kokonaisuuden luomisessa (toki osa kerrallaan!) ja ketjujen muodostuksessa. Mutta olen suunnitellut asiaa nyt mielestäni ihan ajatuksella, ja mä uskallan luottaa meihin! Yritetään parhamme ja katsotaan mihin sillä pääsee. Varmasti päästään ainakin eteenpäin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti