Sivut

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Fredden jäljet

Olen tehnyt Freddelle pari alkeisruutua jäljestykseen. Lähes jokapäiväinen sade on haitannut huomattavasti uuden lajin aloittamista!

Eilen Outi ohjasi meitä jälleen pikaisesti. Tein 1 x 1 m ruudun, jossa paalu ja kaikki, nameja paalulle ja vasemmalle suoralle painottuen. Sitten penneli ruutuun syömään ja hienosti se havaitsi rajat ja pysyi ruudun sisällä! <3 Kiitos Outi neuvoista taas!!!

Illalla tein uusintaruudun, mutta silloin pensku ajautui ruudusta ulos. Nappasin sen syliini ja se sitten siitä harjoituksesta. Tänään aamulla 5. ruutu ja tämä sujui jälleen mallikkaasti eli pensku tuli rajoille, mutta korjasi aina itsenäisesti ruudun sisään! Hyvä Fredde!

Huomenna teen ehkä jo suorakaiteen, ja sitten siirrymme kolmioon ja sen kautta jälkisuoraan! Voin, kun tulisi sateettomia aamuja, jotta voisin tehdä näitä pieniä alkeisjälkiä!

2 kommenttia:

  1. Miksi teet namijälkeä? Tai ehdollistat namin hajuun... Operantista jäljestyskoulutukssta esim. www.koirakouluvisio.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska olen havainnut tämän erittäin toimivaksi, ja koska tällä tavalla jäljestämisen opettaminen onnistuu hyvin pitkälle positiivisen vahvistamisen kautta ja koira saa vahvisteen ollessaan aktiivinen ja toimiessaan oikein = aika operanttia koulutusta siis! Nimimerkkien sijaan olisi kiva saada kommentteja ihan oikeilta henkilöiltä... jos on uskallusta :)

      Poista