Sivut

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Tamskin valmennusryhmän karsinnat

Oltiin Ihkun kanssa aamulla Tamskin toko-valmennusryhmän karsintakokeissa. Ja jihuu!!! Me päästiin mukaan, vaikka sössinkin aika lailla "kokeessa"... :)

Menin paikalle hyvissä ajoin, jotta ehdin totuttaa Ihkun tilanteeseen. Oli kiva huomata, että poju oli jo aika nopeasti valmis hommiin. Ollaan siis edistytty huiomasti tässäkin. Leikitin koiraa kentällä ja seurauttelin muutaman kerran päin seiniä ja siinä se treeni sitten olikin.

Paikkamakuuseen meno, itse paikkamakuu ja sieltä poistulo menivät kivasti. Makuussa Ihku oli kääntänyt toisen etutassun rinnan alle, mutta muuten oli ollut rauhallinen.
Seuraamisessa koira oli hyvällä vireellä mukana, mutta mua hiukan jännitti, mistä johtuen tein sivuaskeleet poikkeavasti eivätkä ne olleet siten kovin häävit. Alussa ihku otti hiukan sivuttaisetäisyyttä, mutta paransi kivasti seuruun edetessä. Juoksu ja hidas olivat hyviä. Joku täyskäännös hiukan levisi, mutta ei mitään katastrofaalista. Kontaktirikkoja en juuri huomannut. Loppumatkasta vinkupallo tippui kentälle mun taskusta, mutta Ihku ei onneksi reagoinut siihen ennen kuin viimeisessä perusasennossa, jolloin jäi yhtäkkiä opalloa ihailemaan! Oma vika! ;)
Vapaavalintaisena liikkeenä meillä oli kaket, jotka menivät kohtuullisen kivasti, mutta ei nyt ihan show-meiningillä! Eli 2. ja 3. vaihtoon tarvitsi kaksi käskyä molempiin, kun jäi tuijottamaan mun takana olevaa oviaukkoa... No koska tekniikka oli hyvä, tämä olisi ollut kokeissa varmaan 7,5 - 8. Liikettä oli < 2 cm taaksepäin.

Ihku oli siis aikas ihana - se oli koko testin oikein hyväntuulinen ja reipas! Olen tosi ylpeä siitä ja kyllä me toi paikka ihan ansaittiin! Hyvä me!

Sari ja Kurtsa pääsi myös mukaan ja aika läjä muitakin mukavia ihmisiä. Kiva. Nyt on siis kahdet hallitreenit viikossa talvikauden ajan! Here we come EVL!!!!

1 kommentti: