Sivut

torstai 19. kesäkuuta 2014

Toko alo 17.6.14 ja hieman muuta...

Tiistaina Fredde kävi toisessa alokasluokan kokeessaan Tamskin tallilla. Tällä kertaa tuomarina oli Tuire Marjamäki.

Suoritus oli lähes yhtä kaaoottista kuin sunnuntaina, vaikka paikka oli nyt tuttuakin tutumpi. Näin voin siis todellakin todeta, että työsarkaa riittää :)

Saimme kuitenkin 169p kasaan ja luokkavoiton, joten jossain olemme tokionnistuneetkin. Ohessa video mellastuksesta. Paikkamakuusujui tällä kertaa hiljaa, mutta pikkuherran pää oli kyllä ylhäällä ensimmäiset 30s ja taas se tarvitsi kaksi käskyä..

Fredden 2. alokasluokan koe

Keskiviikkona pääsin Riitan kanssa Lahteen SM-treeneihin. Päivä oli pitkä mutta kaikinpuolin loistava. Ensinnäkin huomasin, että olen päässyt jännityksen käsittelyssä aivan uudelle tasolle. Jännitin kyllä paikalle mennessämme mutta kun hain koiran kehiin, jännitys jäi ja keskityin vain treeniin. :)

Sain parikseni pätevän HOTilaisen Riitta Tommolan kelpiensä Toscan kanssa. Kiitos! Oli sairaan kivaa! :) Fredde harjoitteli hieman kehääntuloa, hihnaseuruuta, luoksarin jättöjä ja hyppyä alo & avo-tyyliin. Kimpassa teimme vielä paikkamakuut & -istumiset ja wow! Olin enemmän kuin tyytyväinen! Toki kelpie oli lähteä kuuta kiertävälle radalle, mutta sen asenne mua kohtaan parani koko ajan harjoitusten edetessä ja paikallaolot sujuivat jo ihan mallikkaasti. Nyt puutuin alussa kuuntelemattomuuteen ja sain kuin sainkin koiran liggiin, missä se oli tiukasti, vaikka häiriöitä oli vaikka muille jakaa (mm. juoksuinen Tosca vieressä... ).

Kiitos tästä mahdollisuudesta Riitta ja Oili!!!

Tänään olemme sitten viettäneet ansaittua lepopäivää. Kävimme lenkillä Riitan & Sallin kanssa ja hienosti Fredde oli kuulolla, vaikka tyttöystävää olisi ollut niiiiin ihanaa liehitellä... <3 Tästä aion nyt pitää kiinni!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti