Sivut

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Toukokuun koosteet

Toukokuu oli ja meni. Stressikäyrä hipoi korkeuksia työpaikan kuvioiden ja koirien sairastelun vuoksi ja varmasti sillä oli vaikutuksensa muuhunkin elämään. Onneksi nyt alkaa taas helpottamaan ja voin katsoa jo hieman valoisampaan tulevaisuuteen. :)

Fredde sai paikan siitä Pohjois-Hämeen nuorten koirien TOKO-ringistä! Ihanaa! Ja Krista ja Brii pääsivät myös, joten tuttua huippuseuraa yhdistettynä uusiin kuvioihin on tiedossa.

Ihku sai Lappalaiskoirayhdistykseltä kunniakirjan PK-tulostensa vuoksi. Se on siis III v. lappalais-PK-koira vm.2013. Luulin alkuun, että se sai I-palkinnon, mutta huomasin totuuden tänään kunniakirjaa katsoaessani... Heh hee! ;) No olin ja olen siitä tosi ylpeä joka tapauksessa!

Vappuna Fredde sairastui mystiseen ilmeisesti kennelyskän aiheuttamaan kuumeeseen ja lämpeni 41 asteeseen saakka. Sydän sykkyrällä kiikutin sen Tuhatjalkaan ja seuraavana päivänä vielä Hakametsään. Koira sai onneksi hyvää hoitoa ja paraneminen käynnistyi nopeasti. Ihkukin sairastui tuossa ohessa, mutta selvisi onneksi vain pienellä köhinällä. Rahanmenon lisäksi seurasi sitten sairauslomaa ja karanteenia... joka onneksi sattui päällekäin työmatkani kanssa niin että itse selvisin hieman helpommalla. Mikko tosin joutui hoitelemaan elikoita sitten senkin edestä... sisareni auttaessa päivälenkityksissä.

Mutta toki tästä kaikesta on seurannut se, että olemme aloittaneet monet asiat niin alusta kuin voi alusta aloittaa... Tullessani kotiin Fredde veti hihnassa ja molemmat reagoivat hurjasti vastaantulijoihin, treeneissä fokus oli kaikessa muussa kuin minussa ja kaikki oli vain niin rasittavaa, että meinasin aivan hajota...

Mutta ei toukokuu ihan kökköä ole ollut! Olemme käyneet Fredden kanssa lampailla kahdesti (kiitos Kaisa ja kiitos Anne!) ja molemmilla kerroilla on ollut ihanaa! Ja vihdoin kaiken sairastelun jälkeen pääsimme myös aloittamaan agilityn sekä Tähtitekniikassa Anna Parviaisen että Tamskilla Päivi Kärkkäisen silmien alla. Huisaa!!! Eli kyllä meillä tekemistä piisaa, vaikka tuo toko onkin aikas kuralla juuri tällä hetkellä... Parhaat tokotreenit olivat Kuokkasen Elinan kanssa sateisena sunnuntaiaamuna eteläpuistossa. Back to basics niin eiköhän se sieltä ala taas muotoutua. Kun pääsisi vielä tuon oman treeniporukan kanssa treenilöimään niin olisi tosi kivaa! Mutta sitäkin kivaa on onneksi tiedossa taas ensi viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti