Sivut

tiistai 26. helmikuuta 2013

Jessican koulutus :)Kävimme Annukan kanssa maanantaina Sipoossa Jessica Svanljungin yksityisopissa. Nyt on kyllä saatu maailman parasta koulutustietoa roppakaupalla! Jessican ja Christan tyyli kouluttaa on mielestäni hyvin samantyyppinen ja kun lauantaina keskityin Ihkuun, niin nyt oli Fredden vuoro.

Fredrik-pieni aloitti teputtelemalla treenikentän ympäri. Poju tarjosi hienosti seuraamista paluumatkalla eikä uusi halli tuntunut juuri missään. Varsinaisen treenin aloitimme pienellä kosketuskeppisessiolla ja sitten keskityimme perusasentoon sekä seuraamiseen. Fredde keskittyi kivasti ja saimme paljon pieniä vinkkejä asioiden työstämiseen eteenpäin.

Kakkossessiossa keskustelimme alkuun Fredden noudon haasteellisuudesta ja tuon ajan penneli sai leikkiä itsekseen kaniwuban kanssa. Yllättäin se kirmasi alkuun hullun lailla pitkin kenttää, mutta aikas pian se tuli ja alkoi tyrkytellä lelua mulle. Nyt täytyy siis vain huomioda, että lelun saanti toimii pennulle hyvänä palkkiona ja kyllä se palautus sieltä muodostuu, kun en lähde tilannetta liikaa härkkimään. J Noutoajattelun lisäksi testasimme luoksareita ja nyt Fredde kesti hyvin myös luoksarin, jossa Jessica piti sitä kiinni ja minä hetsasin menomatkalla. Vauhti oli hyvä ja pensku täysin äänetön!

Aivan lopuksi otin vielä lyhyen session kera Ihkun. Olin kyllä superepäreilu koiralle, sillä toin sen vain kentälle, eikä se saanut yhtään tutustua tilanteeseen. Siitä huolimatta se teki hienosti merkin ja ruudun Jessican superkirjavalla matolla ja seuraaminenkin oli olosuhteisiin nähden hyvää. Mutta tilanne oli kyllä aivan liian vaikea Ihkulle. Tällaisia en saa jatkossa pikkuiselle tehdä!!! Ihkulle pitää olla kiva, sillä se on ressu ihan ihmeissään näistä "uusista" koulutustuulista.

Päivä oli todella antoisa! Kyllä kannatti. Kiitos Jessica hyvistä neuvoista ja Annukalle superkiitos mukavasta matkaseurasta!

Maaliskuussa sitten katsotaan, onko homma yhtään edistynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti