Sivut

tiistai 27. tammikuuta 2015

Vuoden vaihde ja uusi alkanut vuosi

Blogi on jäänyt pahasti päivittämättä... Kaikkea on ollut, sinikäyrää ja sellaista ;)

Joulukuussa saimme toisen avo-1- tuloksen taas vaivaisella 161 pisteellä, mutta kokeena se oli paras tähän astisista. Pisteet menivät liikevirheistä, mutta fokusta tekemiseen oli aikaisempaa enemmän ja saimmepa kokonaisvaikutuksesta täyden 10p!

Joulu-tammikuussa olen treenaillut paljon eri vakkariporukoissa ja jonkinverran itsekseenkin. Fokuksen metsästys meni hieman överiksi, mutta nyt vihdoin alkaa ilmeisesti löytyä tasapainoa asiaan. Kiitos kaikille kärsivällisille ja kannustaville treenikavereille! Fredden & mun ryppy rakkaudessa näyttää siloittuvan <3

En ole saanut pohdittua viime vuoden saavutuksia & ilon aiheita, enkä oikein suunnitellut tulevaisuuttakaan, mutta hällä väliä. Elämä jatkuu.

Tammikuun oivalluksia sain mm. David Applebylta; ihan klassinen - koiran on ensin tehtävä jotain, sitten vasta voin palkita sen. Etukäteispalkka on vain ja ainoastaan houkuttelua...
Omasta Tamskin loppiaiskoulutuksesta; ehdollistaminen toimii! Myös mielentilan hallinnassa. Treenaamaan pääsee, kun on oikeassa mielentilassa eli ihan hipi hiljaa. Kiitos Annika & Edla koekaniinina olosta!!! Mutta henkilökohtaisesti on tietenkin parasta, kun tajusin koulutuksen jälkeen, että myös Fredde vinkuu...ja korjaus on purrut myös siihen!!!
Vappu Alatalon A-esteen juoksuseminaarista; vahvisteilla mennään. Kieltämisellä ei maailmaa hallita...
Oili Huotarin valmennuksesta Nuorten TOKO-koirien treeneissä: Ystävät ja treenikaverit ovat parasta! Kiitos kannustuksesta!
Selkämaan Katilta; muista käänteinen houkuttelu eli Maria Brandelin neuvot!
Jalosen Mikan & mun leikkiseminaarista Koirakoutsilla; muista itsekin juosta ja olla yllätyksellinen - myös Ihkun kanssa!
Susan Garrett'lta; vaihtele palkkausta koko ajan, jotta et houkuttelisi ja jotta klassinen ehdollistuminen tapahtuisi ja omaarvosi kasvaisi!
Kivimäen Riitalta; unelmiin kannattaa uskoa ja kriteeristä pitää kiinni!

Näillä mennään! Kiitos kaikille mukana kulkijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti